Уриаж, Uriage Baby сет за пътуване включва продукти за ежедневна хигиена и грижа за деликатната бебешка и детска кожа: Crème Lavante измиващ гел-крем, Термална вода Uriage, Почистваща вода и Хидратиращо мляко:

Crème Lavante измиващ гел-крем почиства и подхранва деликатната детска кожа, съчетава 2 действия в 1 продукт.
Щадящата формула без сапун и с физиологично pH съхранява естествения физиологичен баланс на кожата, нежно почиства замърсяванията, а подхранващото мляко в състава на измиващия гел-крем я предпазва от изсушаване и вредното въздействие на твърдата вода.
Crème Lavante измиващ гел-крем ухае приятно, подходящ е за лице,тяло и раздразнен скалп, за идеално чиста, мека и хидратирана кожа.
Продуктът е препоръчван и използван в родилните отделения.

Начин на употреба:
Нанасяйте върху влажна кожа и изплаквайте добре. Да се ​​избягва контакт с очите.

Термална вода 1 ere Eau Thermale Uriage съчетава всички ползи на термалната вода в един спрей, успокоява чувствителната детска кожа, осигурява най-добрата хидратация и предпазва.
Лечебната й сила и високо съдържание на микроелементи и минерални соли успокоява и предпазва чувствителната и раздразнена кожа. Действа като физиологичен серум върху кожата, а изключителният й състав възстановява и подсилва кожната бариера, поддържа баланса на кожните клетки, предотвратява дехидратацията.

Начин на употреба:
Впръсквайте толкова често, колкото е необходимо. Впръскайте и оставете да действа. Не подсушавайте и не избърсвайте, за да осигурите проникването на активните съставки.
Нежната почистваща вода 1ère Eau премахва замърсяванията на лицето, тялото и областта под пелените, без да е необходимо изплакване.
Високо съдържание на успокояваща Термална вода Uriage и полезните свойства на Алое Вера и Глицерин, действат успокояващо и хидратиращо на детската кожа, оставяйки я мека и деликатно ароматизирана.
Продуктът е хипоалергенен, препоръчван и използван в родилните отделения.

Начин на употреба:
Нанасяйте 1ère Eau с памучен тампон директно върху зоните, нуждаещи се от почистване. Не е нужно да изплаквате.
Хидратиращото мляко 1er Lait Hydratant е незаменима част от ежедневната грижа за бебешката кожа, интензивно подхранва кожата, предпазвайки я от изсушаване.
Бебешката кожа е чувствителна и неспособна да се защити от външните агресивни фактори, затова, формулата на хидратиращото мляко с термална вода Uriage и алое вера е с успокояващо, хидратиращо и защитно действие.
Хидратиращото мляко е с лека, копринена текстура и нежен деликатен аромат, прави кожата мека, еластична и дълготрайно хидратирана.

Начин на употреба:
Нанасяйте върху идеално чиста и подсушена кожа на Вашето дете, като леко и нежно масажирате.