Малките ампули натурален физиологичен разтвор за успокояване на очите и носната лигавица са пръв приятел на мама, в дните, когато грипа и студа са ни завладели. Педиатрите винаги предупреждават – пазете се от болни, не влизайте в контакт със среда, в която предполагате, че има заразни, но уви – не можем да се предпазим от всичко. Тогава за няколко часа, детската усмивка е заменена от обща отпадналост, не рядко температура, запушен нос. Не са много вариантите да почистите запушено бебешкото носле.

Едно подходящо предложение е именно Uriage 1ers Soins Bebes. Изключително практично решение, когато се налага да отпушите и почистите лигавицата на носа. Малките дози от продукта са самостоятелно опаковани и в правилна дозировка. С една ампула от Uriage 1ers Soins Bebes ще облекчите запушения нос и детето Ви отново ще диша спокойно. Трябва да поставите по две – три капки във всяка ноздра от натуралния физиологичен разтвор. След максимум минута секрета сам ще излезе по спонтанен и естествен начин. Най-малките не могат да почистват сами нослетата си, а борбата с насъбралите се секрети е безмилостна. Особено вечер, когато в легнало положение в носната лигавица се събират секрети, които възпрепятстват съня на детето и разбира се на неговите родители. Uriage 1ers Soins Bebes ще Ви осигури спокойна почивка и бързо оздравяване. Когато няма задържане на секрети, които се спускат към дробовете на детето е по-малка вероятността да настъпят усложнения от грипното състояние или настинката.

Uriage 1ers Soins Bebes е подходящ за почистване и на очите. Този нежен разтвор е дерматологично тестван и с доказан ефект. Може с мек памучен тампон или марля да почистите детските очи. Това освен сутрешен тоалет е и превенция към агресивната мръсна среда, която заобикаля бебето. Често контрола над всички играчки и предмети, които се поставят в устата или се изучават с ръце е на практика невъзможен. После чест бебешки навик е търкането на очите с мръсни ръце и разбира се – зачервяванията са на лице. С Uriage 1ers Soins Bebes физиологичен разтвор, може да бъдете спокойни.

Дозите Uriage 1ers Soins Bebes се продават в цяла опаковка или на бройка. Подходящи са за път и може винаги да бъдете запасени с няколко ампули от физиологичния разтвор, дори и да не Ви се налага да го използвате.