Вътрешното здраве означава красота навън. Ние разбираме, че щом веднъж се фокусирате върху вътрешното здравословно състояние, ще се покаже и истинската красота навън. Витамините на Hairfinity са също толкова значими, колкото спокойния дух, добре балансираната диета и лайфстайл без стрес /или поне с минимален/ за здравето твоето тяло и цялостно ти състояние. Hairfinity е за всеки, и за всеки тип коса.  

Витамините на Hairfinity са създадени да попълнят липсите, оставени от твоят режим на хранене, като доставят на организма хранителните вещества, които са необходими за израстването на здрава коса отвътре-навън.  

Характерни с ексклузивния CAPSILANA COMPLEX витамините Hairfinity осигуряват 

Хидролизиран колаген: Съставен от малки аминокиселини, които формират новия колаген, който помага за заздравяването на структурата на косъма
MSM  - органичен компонент, богат на сяра, който осигурява виталност
хвощ и силициев двуокис: известни с ускоряването на растежа и заздравяването на косъма
биотин - осигурява оптимален растеж на косата, произвежда кератин и подобрява еластичността на косъма
Витамини А и D са известни антиоксиданти, които защитават скалпа и косата
Niacin помага за доброто кръвообращение на скалпа
Витамин В5 подсилва и подхранва фоликулите на косъма
витамин В12 доставя нужното количество кислород на скалпа и фоликулите
Резултатите след прием на витамини Hairfinity са видими - косата е по-плътна, с ускорен растеж, с повече блясък и здравина. Приемайте по 1 капсула на ден 2 пъти дневно, с достатъчно вода, след хранене. По желание можете да изберете и бустер, който да задоволи основната нужда на косата, за още по-добри резултати. 

Основната съставка в Haifinity се нарича Capilsana – формула, в която се съдържат 18 вида аминокиселини, сицилиев диоксид, МСМ (метилсулфонилметан) и хидролизиран колаген. Този специален комплекс се съдържа единствено в продуктите на Hairfinity и помага на косата ви да увеличи производството на колаген и кератин – главните отговорници за здрава и красива коса.

Hairfinity - безкрайно здрава коса... вдъхновена от теб. Подкрепена от науката. 

Hairfinity е повече от рутинна грижа за косата. Hairfinity е отдадена на здравето на твоята коса. Тя е цялостна система за здрава коса, която се фокусира върху всеки отделен клиент - навлизайки в дълбочина - до корена на всеки проблем, създавайки цялостна стратегия  за твоята коса и ... твоя живот. 

Hairfinity обединява науката в грижата за косата и страстта, с която се разработват продуктите, за да постигнете целите, които имате за косата си.