MEDIBLANC STRONG BLACK е висококачествена черна паста за зъби за максимално усещане на чистота, свеж дъх и естествено бели зъби. Не съдържа химически избелващи, нито силно абразивни агенти, флуориди, дразнещи пенители и консерванти. Уникалният резултат е осигурен от комбинацията от микронизиран активен въглен и дентални силикати.

Активният въглен може да се свързва с голямо количество отлагания и нежелани бактерии в устата, които иначе биха могли да причинят лош дъх на устата и увреждане на зъбите. Микронизираните дентални силикати имат голяма повърхност и по този начин всяка частица може да улови два пъти повече количество мръсотия, отколкото е собственото й тегло. Техните заоблени ръбове гарантират ниска абразивност и нежно отстраняване на пигментите.

При почистване има бързо намокряне на повърхността на зъбите, създаване на богата пяна и равномерно разнасяне на активните съставки. Целият процес се осъществява и благодарение на редица успокояващи съставки, които са изключително ефективни и същевременно внимателни към зъбния емайл. За укрепването ще се погрижи калциевият фосфат, който увеличава скоростта на отлагане на минерали в зъбите и ускорява процеса на минерализация. Поради това зъбите са силно защитени от възникването на кариес.

Патентованата формула на естествените подсладители, ментол и мента, придава на MEDIBLANC STRONG BLACK освежаващ и тонизиращ вкус. Можете също да се насладите на екстра свеж дъх за по-дълъг период от време след почистване на зъбите! Благодарение на своя състав STRONG BLACK е подходяща за ежедневна употреба като допълнителна грижа към останалите пасти с марка MEDIBLANC.

Въздействия:

Активният черен въглен и стоматологичните микронизирани силикати естествено избелват зъбите.
Ефективно почиства и труднодостъпните места
Съставките на естествена основа се грижат за устната кухина
Осигурява чувство за перфектно почистени зъби
Предпазва от плака и зъбен кариес
Висока антимикробна ефикасност
Укрепва и предпазва зъбния емайл
Предотвратява неприятните миризми в устата
Осигурява дълготраен свеж дъх
Осигурява цялостна защита на устната кухина
Съставки:

Активният въглен има пореста структура и голяма повърхностна площ, затова ефективно премахва веществата, причиняващи оцветяване на зъбите.
Стоматологичните силикати са уникални частици с размер 10 микрона, могат да уловят два пъти повече количество мръсотия, отколкото е собственото им тегло . Те нямат остри ръбове и затова са много нежни към зъбния емайл.
Алое вера хидратира, овлажнява, успокоява и регенерира венците.
Калциевият фосфат повишава ефективността на минерализацията, ускорява времето й и укрепва зъбния емайл.
Патентованата формула на естествените подсладители, ментол и мента, осигурява дълготраен свеж дъх.