Мек, антиоксидантен шампоан за стимулиране на растежа за нормални коса и скалп Mediceuticals Bioclenz. Подходящ за всички възрасти, включително юноши, както и за мъже и жени. Почиства косата и скалпа, подобрявайки структурата на кожата. Освен косата и кожата на главата, редовната употреба на шампоана почиства и дълбоко под епидермиса, във фоликулите.

- Triaminocoptinol ™ - комплекс, който спомага за намаляването на прекомерната загуба на коса и активно стимулира растежа на нова коса.
- Purezero ™ комплекс, нежна формула без SLS.
- NutraCell ™ - естествен антиоксидант витамин B комплекс.
- Estrolin ™ - естествен анти-андроген комплекс, подтискащ DHT (една от основните причини за изтъняване на косъма).
- Colour retention complex™ - предпазва цвета от избледняване и щетите, причинени от UVA / UVB лъчите
- Възвръща и подобрява блясъка на косата.

В резултат, косата е чиста и блестяща, лесна за оформяне и расте по-бързо!

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и масажирайте. Изплакнете обилно с вода и ако е нужно повторете с по-малко количество шампоан.

Скалпът е уникална част от покривната система на човешкото тяло. В този специализиран участък от кожата, огромни мрежи от кръвоносни съдове осигуряват кислород и хранителни вещества до хиляди фоликули, които отговарят за растежа на косата.

Mediceutical Laboratories е наясно, че тази деликатна среда за растеж често се приема за даденост. Уникалните характеристики на скалпа могат да го направят уязвим към някои кожни заболявания, като гъбични инфекции и загуба на коса.