Подмладяващ крем за интензивно подхранване на сухата кожа Filorga NCTF Reverse 50ml

NCTF-Reverse® на Filorga е първата козметична серия с 10 пъти по-висока концентрация на NCTF® коктейл. Еквивалентът на 1 флакон NCTF® се съдържа във всеки един от продуктите на серията.

Ползите на NCTF® за кожата: изглажда бръчките, изравнява тена, връща блясъка, стяга и намалява пори. NCTF Reverse е регенериращ крем с клетъчно подмладяване и интензивно подхранване на сухата кожа. За да подсили действието на серума и за да разкраси допълнително кожата, както след процедура, NCTF-Reverse съдържа комплекс от активни съставки за кожна ревитализация. Формулата е разработена за нормална до суха кожа. NCTF-Reverse крем осигурява необходимото подхранване и комфорт на сухата кожа. Обогатен с масло от шеа – подхранва, успокоява и възвръща комфорта. Още с първото нанасяне, кожата е интензивно подхранена, възстановена, комфортна и изключително мека.

 

Активни подсилени действия и съставки:

- Дуо хиалуронова киселина и Матрикини за корекция на бръчките - Високо пречистена Хиалуронова киселина със средно молекулно тегло, комбинирана с комплекс от 2 матрикина, подсилващи синтеза на естествената хиалуронова киселина. Добавянето на хиалуронова киселина от вън + стимулиране синтеза на собствена хиалуронова киселина цели изпълване на дълбоките слоеве на кожата и нейната регенерация.

- Колаген и силикон за корекция на отпускането - Колаген с морски произход с идентична структура с човешкия, подсилен с комплекс [ oрганичен силикон + Алгинова киселина ] стимулират синтеза на собствен колаген в кожата. Комплексът увеличава броя на фибробластите в кожата и подсилва синтеза на собствен колаген. В резултат дермиса е преструктуриран и уплътнен.

- Витамини и полифеноли за връщане на блясъка - Комплекс от мултивитамини [A + H + E], в комбинация с растителен екстракт, богат на полифеноли с антиоксидантно действие. Към тях са добавени меки оптични частици за моментален разкрасяващ ефект, сияние, отразяване на светлината и повишен естествен блясък. Витамин A стимулира клетъчното обновяване, изглажда релефа на кожата и придава блясък, Витамин H стимулира синтеза на липиди, Витамин E и полифеноли се борят срещу свободните радикали.

- Масло от шея за възстановяващ комфорт - Широко познато масло от шеа, заради богатото съдържание на мастни киселини и Вит. Е. Подхранващи мастни киселини се борят срещу дехидратацията и възстановяват кожата от вътре. Витамин E – познат заради антиоксидантните си свойства, също подсилва хидролипидния филм в кожата, за повишаване естествената й защита. Резултатът е мека, успокоена и защитена кожа.

Подходящ за: За нормална до суха кожа, за мъже и за жени

 

Начин на приложение: Използвайте сутрин и/или вечер след NCTF INTENSIVE серум. При редовна употреба, кожата е по-хидратирана, защитена от изсушаване и усещане за дискомфорт и опъване.