С пролетта идва разлистването на природата. През дългите студени месеци на зимата мечтаем да изгрее слънце, растенията да се раззеленят и да разцъфнат, а ние да поседнем на пейка в парка или да изпием кафето си в някоя градина.

Пренесете това прекрасно слънчево пролетно настроение в стайлинга си. Включете някои мотиви, вдъхновени от пролетната градина, в маникюра си.

Кой е любимият ви десерт? Сладолед, понички, бонбони? Обичаме сладкишите и въпреки да знаем, че те са враг на нашата красота, понякога си позволяваме да ги хапваме. Но има един начин, по който могат да добавят повече настроение в ежедневието ни, без да трупаме излишни калории. Като ги направим част от маникюра си.

Ярки цветове, торта със свещички или миниатюрни перлички, пресъздават любимите шарени бонбонки... Вариантите са толкова много.

 

Великден е един от най-големите християнски празници. Той се отбелязва през най-цветния и изпълнен с красотата на природата сезон – пролетта. Цялата тази съвкупност от слънчеви лъчи, зеленина и цветове зареждат с настроение и ни карат да се усмихваме.

Подготвяйки се за празника няма как да не помислите и за тоалета и аксесоарите към него. Задължителна част от празничната визия е маникюрът.

Ако все още не сте избрали по какъв начин да украсите ноктите си за тазгодишния Великден, ние сме подбрали някои красиви идеи. Те са различни от традиционните рисунки на яйца, птички и великденски мотиви. Изпълнени са с много нежни пастелни нюанси и лъскаво настроение.

Празниците винаги действат вдъхновяващо. С наближаването на Великден всичко около нас става по-цветно и красиво. Затова споделяме с вас една красива и лесна идея за маникюр с повече цвят и настроение.

Това, което ще ви бъде необходимо е:

база лак
няколко различни цвята лак
маркер за рисуване върху нокти или тънка четчица за рисуване
топ лак
инструмент за поставяне на точици

 

Започнете с нанасянето на базата за лак и основния цвят. Изчакайте да изсъхнат добре. След това с помощта на инструмента за поставяне на точици, нарисувайте върху ноктите 2-3 елипсовидни форми, които да наподобяват яйца.

 

Изчакайте да изсъхнат добре. С контрастен цвят лак поставете точици върху яйцата. Около тях с помощта на маркер за маникюр или тънка четка за рисуване направете няколко зелени ресни, които да напомнят за трева. След като цветовете изсъхнат добре, завършете маникюра с топ лак.

 

Красотата на Вселената вдъхновява изкуството по всевъзможни начини. Блещукащите в Космоса планети, звезди и мъглявини, сияещи в разнообразни цветове, са чудесна идея за декорация на маникюра. Не се ограничавайте в тъмните, черни и сини гами, защото Космосът е една истинска експлозия от нюанси, спиращи дъха.

Опитайте да украсите ноктите си с нежни бляскави брокатени орнаменти, които да създават илюзия за дълбочина на изображението. Добавете едри проблясващи капки, които да символизират планети и звезди. Заиграйте се с контрастите. Има толкова красиви варианти, че е трудно да бъдат изброени.