КАНАДЕРМ ВЕНОЗИЛ БАЛСАМ ЗА ВЕНИ 100 мл.

Cannaderm Venosil е гел за крака без разширени вени, но с подутини и чувство за тежест и умора. Охлаждащият ефект на ментола осигурява бързо облекчение и стяга кожата. Гелът лесно се абсорбира и не лепне. Продължителните грижи и деликатният масаж на краката с Venosil гел допринасят за облекчаване на тежестта, умората и неприятното усещане. Продуктът, като цяло, подобрява състоянието на долните крайници.
Venosil гел е идеален при продължителна работа в седнало или изправено положение, по време на бременност или при наднормено тегло.

Активни съставки: конопено (канабис)масло, сибирска ябълка, черен оман, арника, копър, рапица, мента, невен, салвия, рутин (витамин Р).

Сертификат за натурална козметика: CPK - CERTIFIED NATURAL COSMETICS.

Начин на употреба: Нанасяйте винаги върху чиста кожа на краката в посока от стъпалата нагоре към бедрата. Повтаряйте няколко пъти на ден, ако е необходимо. Нанасяйте леко, без прекомерен натиск на места с разширени вени или подутини. Оставете гела да изсъхне напълно върху кожата, преди да облечете дреха. След употреба на продукта, задължително измийте ръцете си.