Френският маникюр е една от абсолютните класики в ноктите. Красив, нежен, невероятно женствен, той е просто вечен. Омбре ефектът, от друга страна, е не по-малко трайно установила се тенденция в цветовете не само на прическите, но и в маникюра. Съчетанието между двата похвата е наистина красиво и заслужава внимание.

Френският маникюр е класика. В последните няколко години той претърпя множество трансформации, които запазиха неговия чар, но същевременно направиха маникюра по-красив и екстравагантен. Днес споделяме една идея за това, как да си направите омбре френски маникюр.

 

Идеята е толкова лесна, че дори и тези от вас, които не могат сами да си направят френски маникюр, ще успеят да създадат нещо красиво върху ноктите си. Ще са ви необходими:

база за лак
бледорозов лак за нокти или в телесен цвят
бял лак, топ лак
малко парче домакинска гъба
Започнете с поставянето на базата за лак, а след това поставете два слоя от основния цвят. Изчакайте да изсъхне много добре. На парчето гъба поставете малко количество от белия лак.
След това с леки потупващи движения нанесете бялата линия в края на всеки нокът.

Снежинките върху ноктите ще създадат този красив омбре ефект. Идеята е лесна, защото не се стремим към съвършена линия.За финал поставете топ лак.